Глазирана и опушена 
с маслинови дървени 
въглища змиорка с пюре от ябълки Mantova и 
ферментирал лук на прах
Глазирана и опушена с маслинови дървени въглища змиорка с пюре от ябълки Mantova и ферментирал лук на прах

В La Casa държат флага на гастрономията развят високо с вечери, превърнали се в традиция вече, приготвени от шеф Джузепе д'Акуино (Giuseppe D'Aquino) от Италия, носител на звезда "Мишлен". Посещенията му се инициират благодарение на партньорството и доверието между собствениците на изба VillaBella u имението Villa Cordevigo - от една страна, и на ресторант La Casa и хотел "Ястребец" - от друга, което дава възможност на софийската публика два пъти годишно да преживее истинска "Мишлен" вечеря и да се наслади на вкуса на вината на изба VillaBella. Вина с високи отличия от Gambero Rosso и Robert Parcker.
След няколко години, прекарани извън страната, в премиум ресторанти в Париж, Лондон, Лос Анджелис и Дубай, майстор готвачът Джузепе се завръща в Италия. През 2010 г. се присъединява към екипа на ресторант Oseleta към Villa Cordevigo - античен аристократичен дом от 18. век, собственост на изба VillaBella, намиращ се на един от хълмовете над езерото Гарда (Lago di Garda), превърнат днес в петзвезден хотел. Три години по-късно Джузепе д'Акуино е удостоен със своята първа звезда от "Мишлен" (Michelin). Шеф Д'Акуино е един от майсторите готвачи, които създават модерната италианска кухня. Съчетание от превъзходни продукти и корените на италианската традиция с по-модерна вкусова палитра и отношение.
Като гостуващ майстор готвач в La Casa той представи 5-степенно меню, придружавано от вина на изба VillaBella, което включваше множество отлични примери за това. Като се започне от "топящ се лук с карамелена салца от пармезан". Следван от гъши пастет (foie gras), яйчено-ванилов крем, желе от черен чай и манатарки. Паста - блюдо, далеч надминаващо обичайното, бяха фузилите (fusilli) с екстракт от магданоз, мус от черни миди vongole, морски таралежи и хрупкави морски водорасли. Но най-голямо внимание трябва да се отдаде на глазираната и опушена с маслинови дървени въглища змиорка с пюре от ябълки Mantova и ферментирал лук на прах. Всяко ястие и презентация бяха поднесени като малка изненада, както и следва да бъде за кухня от този ранг.
В La Casa майстор готвачът Любомир Тодоров създава и поднася  класическа гурме кухня в духа на съвременната изтънчена кулинария. И го прави по един много самоуверен начин. Шеф Тодоров е млад, амбициозен и талантлив. Работил е в Colombi Hotel при майстор готвача и носител на звезда "Мишлен" Алфред Клинк.
В La Casa ще намерите ястия като миди Saint Jacques с крем от броколи, букет от салати и портокалово желе. Прясната риба винаги има своето място в менюто и може да бъде например филе от морски език със спаначен крем, кора от уасаби и тандури (tandoori) с три вида леща. Филето от елен идва с кедрови ядки, крем от зелена ябълка, глазирана земна ябълка и флан от броколи. Десертът може
да е крем брюле с шамфъстък и сладолед от рози или мус от лавандула с кейк от круши и сладолед от солен карамел. Всичко в ястията се дължи на ексклузивните сурови продукти и на умението да извлечеш максимума от вкуса на сезонните зеленчуци, кореноплодните и горските плодове.
Комбинации от вкусове, температури и консистенции, които създават завършеното ястие. Кулинарно изкуство, в което всяка съставка играе ролята на музикален инструмент в симфоничен оркестър. В ресторант La Casa ви приветстват в изискан стил и уютна обстановка, които напълно отговарят на това, на което ще се насладите, поднесено изтънчено в чиниите. И ако към всичко това добавим превъзходната винарна с над 150 вина от целия свят в комбинация с безупречното обслужване, бихме могли с чисто сърце да споделим, че La Casa е един завършен ресторант за изискана кулинария. А дали пък именно La Casa и майстор готвач Любомир Тодоров няма да донесат първата звезда на Guide Michelin в България?